Kapteeni Kuolio ja Kissanmaan hirviökissa

Kapteeni Kuolio ja Kissanmaan hirviökissa

Henkilökohtaisia muistiinpanoja

 

P.A.Manninen


TEKSTI SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA!  

 

Arvostan itse tarinoita, joiden juonenkäänteet perustellaan pitävästi, mutta osoittelematta. Siihen päämäärään pyrin myös itse kirjoittamissani albumeissa. Tapahtumia ei selosteta, mutta perustelevia vihjeitä on sijoitettu sekä tekstiin että kuviin, kaiken ymmärtäminen saattaa vaatia lukijalta useamman kuin yhden lukukerran. Käytän yhteen albumiin kaksi vuotta, joten tuntuisi hölmöltä tuottaa siinä ajassa jotain kertakäyttöistä. Kuolio-albumit on suunniteltu kestämään toistuvaa lukemista. Olen kertonut alppareiden taustoista niiden julkistamistilaisuuksissa niille ihmisille, jotka sellaisiin osallistuvat. 

 

Tarkemmin olen esitellyt työskentelyäni Tampereen työväenopistossa pitämilläni sarjakuvakursseilla, niille ihmisille, jotka sellaisiin osallistuvat. 

 

Kyllästyneenä siihen, että nämä asiat ovat jääneet vain harvojen ja valittujen tietoon, päätin nyt avautua albumin sisällöstä julkisesti.


Blogi on kirjoitettu kahdessa osassa, kaksi ensimmäistä merkintää vuoden 2020 joulukuulla, loput merkinnät toukokuussa 2021. Muistathan lukea myös nuo kaksi varhaisinta merkintää. 

Blogin otsikon vasemmalta puolelta löytyy kolme viivaa (himmeänä), sieltä avautuu tunnisteet...

Suosittelen lukemaan albumin ensin, sitten vasta nämä blogikirjoitukset. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sivu 7

Sivu 3 ja 4

Sivu 6